Hanvalpar födda i juli! 

Efter friröntgade trevliga föräldrar med ck/cert på utställning.   
Valparna levereras med livslång support av erfaren amstaffuppfödare, dolda fel försäkrade,
 registrerade skk och veterinärbesiktade. 1 års medlemskap i American Staffordshire Terrierklubben - Sverige. Valp/kennelträff med jämna mellanrum. Om ni är tillräckligt många kan jag även ordna träningsdagar eller läger med instruktör. Ni är alltid välkomna till mig med frågor och funderingar under hela hundens liv.
 

För att anmäla sitt intresse för en valp från oss behöver ni fundera vilka egenskaper som fått er att önska just en amstaff? Hur valptiden är löst? Om ni arbetar, var ska hunden vara då? Vad har ni för önskemål om er framtida amstaff? Har ni haft hund förut och vad gjorde ni med den i så fall? Kanske har ni andra hundar i hushållet och kön blir då viktigt. 

Jag förväntar mig förutom hd/ed röntgen, mentala tester att valpen ska bli en älskad familjemedlem, men också att man ska engagera sig i sin nya familjemedlem. Att ni har tid, ekonomi för en hund, mycket tålamod och lite humor kan vara bra att ha ;)  Speciellt första året kommer valpen ta mycket tid. Den ska ha bra mat, omtänksam och professionell sjukvård. För valpens skull är valp- och vardagslydnadskurs i princip ett måste. Valpen ska bland annat få chansen att kunna lära sig att vara runt andra hundar och fokusera på dig. Jag vill att du väljer en instruktör som jobbar med positiv förstärkning. 

Om du känner att det passar dig är du varmt välkommen med en en intresseanmälan! 

När man kommer och besöker valparna är det öppet både från mig och er om man går vidare med köp.  

 

 Capa tosta Linosa  "Vilda"

HD B  ED 0

Reserv CERT och Reserv CACIB

Ägare: Amanda Falke, Gottröra

                                                             Foto: @moddsson.family

Zican's Listen I Will Never Stop "Swish"

HD B  ED 0
 BIR 
 Bästa rörelser - Specialen 2021 

Ägare och uppfödare: Cecilia Benjaminsson, Eskilstuna.   Co-owner Matilda Staberg,